Framkalla bilder billigt – till och med Gratis!

Att framkalla bilder billigt online är mycket enklare än vad många tror, och det är ju inte bara billigt, ofta är det helt gratis! Att ladda upp sina bilder från en digitalkamera till dator är inte alls svårt, precis som videon ovan visar, sedan är det även enkelt att överföra och beställa framkallning av bilder via de fotolabb som erbjuder denna tjänst via nätet.

Bild BlommorDet är enkelt för dig, först väljer du ut vilka bilder du vill ha papperskopia av, beställer dessa via utvalt fotolabb, de trycks sedan på fotopapper, alla företag använder hög kvalité på sina fotopapper. Leveransen sker sedan snabbt och enkelt, oftast inom 2-5 dagar, via posten direkt hem till dig, det enda du behöver betala är frakten.

De flesta människor är inte teknisk kunniga med datorer, vi kan oftast grunderna men inte mera. Detta är de företag som sysslar med framkallning online fullt medveten om och därför har de förenklat tillvägagångssättet för att ladda upp bilder via nätet, självklart tillsammans med enkla och utförliga beskrivningar.

Kan man starta upp en dator för att kolla sin e-post så klarar man av att beställa gratis framkallning av bilder online, om det behövs så med hjälp av de utförliga instruktionerna som alltid finns på respektive företags hemsida.

 

Rätt storlek och proportioner

Foto av stilla solnedgång

En viktigt att tänka på är proportionerna på bilderna, en digitalkamera tar oftast bilder i storlek 3:4, en del kameror kan ha exempelvis 9:16 i proportionell storlek. Storleken på de pappersbilder som du ska framkalla är alltså inte alltid helt kompatibel med storleken på de foton du tagit med digitalkameran.

När du beställer dina bilder måste du därför bestämma vad som gäller. Är det viktigt att hela bilden kommer med så anpassa papperet efter bilden. Är det däremot viktigt att få en bild av en viss storlek så beskär då bilden eller ge de en vit kant. Alla fotolabb låter dig välja när du gör beställningen.

 

Fotolabb som erbjuder framkallning av bilder online

Det finns, faktiskt, inte så många som sysslar med att framkalla bilder på nätet, dock så finns några saker gemensamt, ofta är de själva stora aktörer eller så finns ett stort internationellt företag som stöttar dem.

Vidare så har de större och seriösa fotolabben, vilket är väldigt trevligt för oss som vill få våra bilder på papperskopior, samma gemensamma strategi att erbjuda gratis framkallning av bilder. Hur tjänar de då pengar? Förutom att de har bra kundrelationer och därför ofta får återkommande kunder så finns det mängder med andra fotorelaterande produkter som erbjuds.

FotoprodukterEftersom de alla har ett stort utbud av exempelvis fotomuggar, almanackor, personliga vykort och mycket annat att erbjuda så lockar det självklart oss kunder att spendera några få kronor på dessa, för att vara helt ärlig, klart prisvärda produkter, det är ganska billigt med en väggalmanacka med personliga bilder för 200 kr eller ett personligt pussel för under hundringen.

De bästa fotolabben för framkallning via nätet med hög kvalité, snabba leveranser, låg fraktkostnad och bra service samt erbjuder förstagångskunder att framkalla bilder Gratis!

Photobox – Nykomlingen inom fotoframkallning men har endast på ett drygt årtionde anskaffat mer än 20 miljoner kunder i Europa.

Ta vara på möjligheten, framkalla bilder billigt och utnyttja alla de olika erbjudanden som finns!