Prenumerera på fototidningar billigare

Ett fotointresse kan variera ganska mycket, en del är nöjda med att ta foton med kameran eller även med mobilen numera, och bara ibland framkalla vissa utvalda bilder. För många går dock intresset längre, ofta mycket längre, fotointresset är, på god grund, väldigt populärt och utbrett.

Foto och bild är en konst som man aldrig blir fullärd inom, det är ju inte bara att trycka av ett gäng bilder och hoppas på det bästa, utan man bör verkligen ta sin tid att hitta det bästa ljuset, den bästa vinkeln samt så klart, det bästa motivet.

Är du nybörjare och vill lära dig mer så finns det mängder av tidningar inom just bild och fotografi som du kan köpa lösnummer av eller kanske börja prenumerera på. Ett tips dock är att alltid köpa ett lösnummer först för att försäkra dig om att tidningen är bra innan du tecknar upp dig på flera månader som kan vara svåra att ta sig ur.

Ett annat tips för att kanske inte lägga sin månadslön på en prenumeration kan vara att hitta en tidningsprenumeration som inkluderar en premie. En prenumeration med premie är precis som det låter, en prenumeration på en tidning eller liknande men att du får någon form av premie eller erbjudande på köpet då du tecknar din prenumeration.

En klassisk bild från tidningen Foto

En klassisk förstasida från den numera nedlagda tidningen Foto

Det kan handla om gratisprodukter eller kanske några nummer av din prenumeration gratis. Exempelvis, teckna 12 månader få 6 månader gratis. Teckna 6 nummer av en viss tidning och få en produkt värd x-antal kronor på köpet, ja, premien kan variera stort.

En sida som har valt att lista alla typer av tidningsprenumerationer där man även vid tecknande av en prenumeration får ta del av en premie är Prenumerartion.online. Så innan du ska teckna en prenumeration, kolla då in denna sida för att se om du kan få den till ett bättre pris eller i alla fall få en premie då du tecknar ditt abonnemang.

Lycka till allting inom foto och bild, och finns det riktiga intresset så prova på att teckna en provprenumeration av en intressant tidning inom fotografi.